17 Korrik 2012

NJOFTIM PËR SHTYP FJALIM PER TAKIMIN “STANDARTET E ETIKES DHE KODEVE PARLAMENTARE” I nderuar z. Gumi, Të nderuar kolegë dhe pjesëmarrës, Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive ndihet i vlerësuar që është pjesë e këtij takimi të rëndësishëm dhe...

21 Qershor 2012

NJOFTIM PËR SHTYP Kuvendi i Shqipërisë vlerëson pozitivisht aktivitetin e ILDKP për vitin 2011 Kuvendi i Shqipërisë vlerësoi të enjten pozitivisht aktivitetin institucional të Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) për vitin 2011. Në...

6 Qershor 2012

NJOFTIM PËR SHTYP INTERVISTA TE VOA/ Z. ADRIATIK LLALLA: DREJTËSIA NUK NDËSHKON ZYRTARËT E KORRUPTUAR  Zëri i Amerikës: Një nga çështjet e ngritura në raportin e organizatës Freedom House për Shqipërinë ishte çështja e korrupsionit. Cili është komenti juaj…? Adriatik...

4 Qershor 2012

NJOFTIM PËR SHTYP Inspektori i Përgjithshëm i ILDKP, z. Adriatik Llalla, merr pjesë në forumin ndërkombëtar kundër korrupsionit, iniciativë e Bankës Botërore Inspektori i Përgjithshëm i Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP), z....

29 Maj 2012

RAPORT I INSPEKTORATIT TE LARTE TE DEKLARIMIT DHE KONTROLLIT TE PASURIVE  VITI 2011 Gjatë vitit 2011, Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) ka dhënë një kontribut të rëndësishëm në ndërgjegjësimin, parandalimin dhe ndëshkimin e...

18 Maj 2012

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP-Agjencioni Kundër Korrupsionit i Kosovës nënshkruajnë Marrëveshje Bashkëpunimi  Institucionet kryesore të luftës kundër korrupsionit në Shqipëri dhe në Kosovë shprehin gatishmërinë e tyre për të bashkëpunuar ngushtë për përmirësimin e teknikave...