Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Divi\includes\builder\functions.php on line 6044
Kodi i Etikes | ILDKPKI

Kodi i Etikes

Kodi i Etikës

Kodi i Etikës së Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave.

URDHËR Nr. 1286, datë 02.09.2014

Urdhër nr. 1286, datë 2.9.2014 “Për përcaktimin e masave për ndalimin e pirjes së duhanit në mjediset e punës së ILDKPKI-së”

URDHËR Nr. 1284, datë 02.09.2014

Urdhër nr. 1284, datë 2.9.2014 “Për miratimin e Kodit të Etikës së ILDKPKI-së”