28 Prill 2012

NJOFTIM PËR SHTYP “Dhurata milionëshe për politikanë e gjyqtarë  1- Në datën 31 mars ka përfunduar dorëzimi i formularëve të deklarimit të pasurive nga zyrtarët shqiptarë, ka ndër ta që nuk e kanë respektuar këtë afat?  Inspektorati i Lartë, aktualisht është në fazën...

23 Prill 2012

NJOFTIM PËR SHTYP “ILDKP, me dyer të hapura”. Hidhet shorti për përzgjedhjen e 4 për qind të zyrtarëve që do t’u kontrollohet pasuria. Shkarko Këtu. Fjala e Inspektorit të Përgjithshëm në aktivitetin “ILDKP, me dyer të hapura”. Shkarko Këtu. Lista e plotë e 192...

30 Mars 2012

INTERVISTA PANORAMA Fshehja e Pasurive, Llalla: Drejtësia të ndëshkojë zyrtarët  Zoti Llalla, kjo është java e fundit kur zyrtarët e lartë duhet të deklarojnë pasurinë. Nga të dhënat që keni ju në ç’masë është bërë deklarimi i pasurive deri tani? Çfarë masash do të...

19 Mars 2012

NJOFTIM PËR SHTYP  “Pasuritë, do të hetohen të afërmit dhe shokët e zyrtarëve” Deri në fund të muajit mars, rreth 4800 zyrtarë duhet të dorëzojnë deklaratën e pasurisë pranë Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive. Në rast shkelje të këtij...

28 Mars 2012

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP-Avokati i Popullit nënshkruajnë Marrëveshje Bashkëpunimi Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) dhe Avokati i Popullit shprehën gatishmërinë e tyre për luftë të përbashkët kundër korrupsionit nëpërmjet Marrëveshjes...

12 Mars 2012

NJOFTIM PËR SHTYP Kryeinspektori i ILDKP, Adriatik Llalla: Kanë shfrytëzuar hapësirat ligjore. Ndryshimet në Kodin Penal do të zbulojnë abuzimin Zyrtarët dyshohet se fshehin dhjetra milionë euro Subjektet do të deklarojnë pasurinë elektronikisht. Krijohen lehtësi për...