12 Nëntor 2015

NJOFTIM PËR SHTYP Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave duke përshëndetur gjetjet e Progres Raportit 2015 për Shqipërinë, dëshiron të theksojë përfundimet lidhur me performancën gjithmonë në rritje të këtij...

17 Mars 2015

NJOFTIM PËR SHTYP Inspektori i Përgjithshëm, Z. Shkëlqim Ganaj, u takua sot në një vizitë pune me Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në Tiranë Sh.T.Z. Donald Lu, në ambientet e Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe...

11 Mars 2015

NJOFTIM PËR SHTYP Inspektori i Përgjithshëm takon Ambasadoren e Delegacionit të Bashkimit Evropian për Shqipërinë Inspektori i Përgjithshëm, z. Shkëlqim Ganaj priti në një takim pune Ambasadoren e Delegacionit të Bashkimit Evropian për Shqipërinë Sh.S.Znj. Romana...