11 Dhjetor 2013

NJOFTIM PËR SHTYP Prezantimi I PAMECA IV Inspektori i Përgjithshëm Znj. Zana Xhuka merr pjesë në aktivitetin “Prezantimi i Projektit PAMECA IV, për Forcimin e Kapaciteteve Ligjzbatuese në Shqipëri “, mbajtur në datën 11 Dhjetor 2013 në hotel Sheraton, Tiranë. Në këtë...

4 Dhjetor 2013

NJOFTIM PËR SHTYP Inspektori i Përgjithshëm, Zana Xhuka priti në takim delegacionin nivelit të lartë të Co-raporterëve të AP të KiE.  Inspektori i Përgjithshëm Zana Xhuka priti në takim në datën 4 dhjetor 2013, në ambjentet e inspektoratit, delegacionin nivelit të...

13 Nentor 2013

NJOFTIM PËR SHTYP Konferencë e Nivelit të Lartë “Mbi një strukturë efektive kundër korrupsionit” Inspektori I Përgjithshëm Znj. Zana Xhuka mori pjesë në konferencën e nivelit të lartë “Mbi një Strukturë efektive kundër korrupsionit”, që u mbajt më 12-13 Nëntor 2013 në...

12 Nentor 2013

NJOFTIM PËR SHTYP Konferencë e Nivelit të Lartë “Mbi një strukturë efektive kundër korrupsionit” Inspektori I Përgjithshëm Znj. Zana Xhuka mori pjesë në konferencën e nivelit të lartë “Mbi një Strukturë efektive kundër korrupsionit”, që u mbajt më 12-13 Nëntor 2013 në...

31 Tetor 2013

NJOFTIM PËR SHTYP Takim me përfaqësues të GRECO Në datat 29 dhe 31 Tetor 2013 u mbajt në ambientet e ILDKPKI takimi me nje ekip vlerësimi prej 5 personash përfaqësues të GRECO, Grupi i Shteteve kundër Korrupsionit. Takimi u organizua në kuadër të Raundit të IV-t të...

29 Tetor 2013

NJOFTIM PËR SHTYP Takim me përfaqësues të GRECO Në datat 29 dhe 31 Tetor 2013 u mbajt në ambientet e ILDKPKI takimi me nje ekip vlerësimi prej 5 personash përfaqësues të GRECO, Grupi i Shteteve kundër Korrupsionit. Takimi u organizua në kuadër të Raundit të IV-t të...