NJOFTIM PËR SHTYP

Prezantimi I PAMECA IV

Inspektori i Përgjithshëm Znj. Zana Xhuka merr pjesë në aktivitetin “Prezantimi i Projektit PAMECA IV, për Forcimin e Kapaciteteve Ligjzbatuese në Shqipëri “, mbajtur në datën 11 Dhjetor 2013 në hotel Sheraton, Tiranë.

Në këtë aktivitet morën pjesë gjithashtu z. Ettore Sequi, Kryetar I Delegacionit të BE në Tiranë, z. Saimir Tahiri, Ministër i Rendit, etj.

Një ndër fushat në të cilat është angazhuar PAMECA është ajo e hetimit të krimit të organizuar, krimeve të rënda dhe korrupsionit.