NJOFTIM PËR SHTYP

 

  • Fjala e Ambasadorit të OSBE, Z. Eugen Wollfarth në tryezën e rrumbullakët.ILDKP dhe OSBE diskutojnë me faktorët mediatikë për luftën kundër korrupsionit.  Shkarko këtu
  • Fjala e Inspektorit të Përgjithshëm të ILDKP, z. Adriatik Llalla në tryezën e rrumbullakët. Shkarko këtu
  • Fjala e Ambasadorit të OSBE, Z. Eugen Wollfarth në tryezën e rrumbullakët. Shkarko këtu