17 Dhjetor 2010

NJOFTIM PËR SHTYP   Fjala e Ambasadorit të OSBE, Z. Eugen Wollfarth në tryezën e rrumbullakët.ILDKP dhe OSBE diskutojnë me faktorët mediatikë për luftën kundër korrupsionit.  Shkarko këtu Fjala e Inspektorit të Përgjithshëm të ILDKP, z. Adriatik Llalla në tryezën...

14 Dhjetor 2010

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP projekton deklarimin online të deklarimit të pasurive Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) ka nisur projektimin e sistemit të deklarimit online të interesave private nga zyrtarët, subjekte të ligjit. Në...

9 Dhjetor 2010

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP merr pjesë në Konferencën “Lufta ndërkombëtare kundër fenomenit të mitmarrjes e çështje të tjera të lidhura me të”, Uashington, SHBA Inspektori i Përgjithshëm i Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP), z....

7 Dhjetor 2010

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP, ndihmesë financiare për të përmbyturit në zonën e Shkodrës Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) kontribuon financiarisht në ndihmë të qytetarëve të përmbytur në zonën e Shkodrës. Stafi i ILDKP ka ndjekur me...

30 Nëntor 2010

NJOFTIM PËR SHTYP Korrupsion në administratën e lartë publike në Shqipëri Korrupsioni në administratën e lartë publike mbetet një nga fenomenet më të kritikuara në raportin e fundit të Komisionit Europian lidhur me progresin demokratik të Shqipërisë. Çdo vit zyrtarët...

22 Nëntor 2010

NJOFTIM PËR SHTYP ”KONFERENCA ANTIKORRUPSION” I nderuar z. Kryeministër, E nderuar znj.zv.Sekretare e Përgjithshme e Këshillit të Evropës, Të nderuar përfaqësues të Delegacionit të Bashkimit Evropian, E nderuar znj. Prokurore e Përgjithshme, Të nderuar z.ministra e...