23 Tetor 2014

NJOFTIM PËR SHTYP Sot më datë 23 Tetor 2014 Inspektori i Përgjithshëm i Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave Z. Shkëlqim Ganaj dhe Komisioneri për Mbrojtjen e të Dhënave Personale Z. Besnik Dervishi zhvilluan një...

21 Tetor 2014

NJOFTIM PËR SHTYP Inspektori i Përgjithshëm takim pune me Zyrën Homologe të Kosovës Inspektori i Përgjithshëm, zoti Ganaj, priti në një vizitë pune Drejtorin e Agjencisë kundër Korrupsionit në Kosovë, zotin Hasan Preteni. Takimi ndërmjet dy krerëve të institucioneve...

13 Tetor 2014

NJOFTIM PËR SHTYP Z. Ganaj pret në një vizitë pune Ambasadorin e OSBE, Prezenca në Shqipëri Inspektori i Përgjithshëm, z. Shkëlqim Ganaj priti në një takim pune Ambasadorin e Organizatës për Sigurim dhe Bashkëpunim në Evropë, Prezenca në Shqipëri, Sh.T.Z. Florian...

16 Korrik 2014

NJOFTIM PËR SHTYP Rezoluta për vlerësimin e punës së ILDKPKI për  vitin 2013 Kuvendi i Republikës së Shqipërisë, në seancën plenare të ditës së Enjte, datë 10 Korrik 2014, miratoi Rezolutën “Për vlerësimin e punës së Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit...

18 Qershor 2014

NJOFTIM PËR SHTYP TAIEX, mundëson asistencë në funksion të përmirësimit të teknikave të hetimit Asistenca Teknike dhe Instrumentët e Shkëmbimit të Informacionit të Komisionit Europian në bashkëpunim me Ministrin e Shtetit për Çështjet Vendore, në cilësinë e...

13 Qershor 2014

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKPKI, vijon me masat administrative për mosdorëzim të deklaratës së interesave private Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave edhe gjatë këtyre ka vijuar punën për rakordimin e subjekteve...