7 Dhjetor 2011

ILDKP-OSBE, takim me studentët e Drejtësisë për antikorrupsionin. Shkarko këtu Fjalim i Inspektorit te Pergjithshem te ILDKP, Z.Adriatik Llalla, ne takimin “Studentet, aktive ne luften kunder korrupsionit” ne Fakultetin e Drejtesise. Shkarko...

22 Nëntor 2011

NJOFTIM PËR SHTYP FJALA E INSPEKTORIT TË PËRGJITHSHËM TË ILDKP, Z. ADRIATIK LLALLA, NË TAKIMIN E PARË TË BORDIT TË PALËVE TË INTERESIT TË PROJEKTIT PAMECA III 22.11.2011   I nderuar z. Ambasador Sequi Të nderuar organizatorë të PAMECA-s I nderuar zoti Nishani e...

9 Shtator 2011

NJOFTIM PËR SHTYP Raporti Vjetor, OSBE vlerëson progresin e ILDKP Organizata për Sigurinë dhe Bashkëpunimin Evropian (OSBE) vlerëson “progresin e arritur nga Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive në rritjen e shkallës së ndjekjes së zyrtarëve të...

26 Tetor 2011

Njoftim per median “ILDKP-OSBE, takim me anëtarët e Këshillit Bashkiak të Tiranës”. Shkarko ketu. Fjalim i Inspektorit te Pergjithshem te ILDKP, z. Adriatik LLALLA, ne takimin me Keshillin Bashkiak te Tiranes. Shkarko...

21 Korrik 2011

NJOFTIM PËR SHTYP Kuvendi i Shqipërisë vlerëson pozitivisht aktivitetin e ILDKP për vitin 2010 Kuvendi i Shqipërisë ka vlerësuar pozitivisht aktivitetin dhe arritjet e Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive në luftën për parandalimin dhe...

20 Korrik 2011

NJOFTIM PËR SHTYP FJALA E MBAJTUR NGA INSPEKTORI I PERGJITHSHEM I ILDKP, Z. ADRIATIK LLALLA,  NE KOMISIONIN E LIGJEVE, KU U PREZANTUA RAPORTI VJETOR 2010 ILDKP, gjatë vitit 2010, ka vepruar në përmbushje të detyrimeve ligjore të përcaktuara në ligjet bazë që...