15 Korrik 2010

NJOFTIM PËR SHTYP Inspektori i Përgjithshëm, z. Adriatik Llalla, takim me Ambasadorin Republikës së Greqisë në Tiranë, z. Nikolas Pazios Inspektori i Përgjithshëm i Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive, z. Adriatik Llalla, dhe Ambasadori i...

15 Korrik 2010

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP evidenton katër raste me konflikt interesi në pushtetin lokal Tre zyrtarë të qeverisjes vendore në bashkinë e Sarandës kanë dhënë dorëheqjen nga funksionet publike dhe drejtuesi i një ndërmarrje shtetërore në të njëjtën njësi administrative...

6 Korrik 2010

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP zhvillon analizën 6-mujore Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive zhvilloi sot analizën e aktivitetit institucional për periudhën 6-mujore (janar-qershor 2010). Inspektori i Përgjithshëm, z. Adriatik Llalla, në fjalën e...

25 Qershor 2010

NJOFTIM PËR SHTYP Inspektori i Përgjithshëm, z. Adriatik Llalla, takim me përfaqësuesin e USAID, z. Frederick Yeager Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) shprehu vlerësimin e tij për bashkëpunimin 3-vjeçar me DPK Consulting, komponent i...

25 Qershor 2010

NJOFTIM PËR SHTYP Inspektori i Përgjithshëm, z. Adriatik Llalla, takim me përfaqësuesen e ambasadës së Republikës së Italisë në Tiranë, znj. Anna Poggi Inspektori i Përgjithshëm i Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP), z. Adriatik...

24 Qershor 2010

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP konsolidon bashkëpunimin me Komisionin e Caktimit të Konfliktit të Interesave të Malit të Zi Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) ka hedhur një hap të rëndësishëm në bashkëpunimin rajonal, duke intensifikuar...