23 Nëntor 2010

NJOFTIM PËR SHTYP Komisioni i Ligjeve miraton kërkesën e ILDKP për shtesë fondi për buxhetin 2011 Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut pranoi propozimin e Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP)...

3 Nëntor 2010

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP nis kontrollin për disa drejtues lokalë në Qarkun Korçë dhe Elbasan  Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) ka nisur kontrollin e plotë për disa drejtues lokalë në qarkun e Korçës dhe të Elbasanit, për të cilët...

28 Tetor 2010

NJOFTIM PËR SHTYP FJALA E INSPEKTORIT TE PERGJITHSHEM, Z. ADRIATIK LLALLA NE PROMOVIMIN E  ”UDHEZUESIT PER HETIMIN E KORRUPSIONIT DHE KRIMIT FINANCIAR” Takimi i sotëm organizohet në një moment shumë të rëndësishëm për luftën kundër korrupsionit në Shqipëri. Në prag të...

13 Tetor 2010

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP-KLD, grup pune për transparencën e pasurive të gjyqtarëve Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) dhe Këshilli i Lartë i Drejtësisë (KLD) nënshkruan “Deklaratë të përbashkët” për krijimin një grup të përbashkët...

19 Shtator 2010

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP nis kontrollin e plotë për zyrtarët e lartë Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) ka nisur procedurën e kontrollit të plotë, fazën e hetimit të hollësishëm të interesave private dhe burimet e krijimit të tyre për...

27 Korrik 2010

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP nis kontrollin e plotë për Ministrin e Ekonomisë, z. Dritan Prifti Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) ka nisur procedurën e kontrollit të plotë për interesat private të vetëdeklaruar nga ana e Ministrit të...