9 Dhjetor 2009

NJOFTIM PËR SHTYP Fjalimi i Inspektorit të Përgjithshëm, z. Adriatik Llalla, në takimin me Shoqërinë Civile, i realizuar me mbështetjen e OSBE, dt. 9.12.2009 I nderuar z. Ambasador i OSBE, Të nderuar pjesëmarrës, Në ditën simbol të luftës kundër korrupsionit, është...

9 Dhjetor 2009

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP-OSBE, takim me shoqërinë civile për luftën kundër korrupsionit Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) nxit forcimin e bashkëpunimit të institucioneve publike me shoqërinë civile, me qëllim arritjen e suksesit në...

6 Nëntor 2009

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP: Znj. Argita Malltezi (Berisha) nuk kryen funksion në administratën publike Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive, referuar artikullit të sotëm të “Gazeta Shqiptare”: “Berisha punëson vajzën avokate të Qeverisë”, sqaron...

30 Shtator 2009

NJOFTIM PËR SHTYP Intervistë e Inspektorit të Përgjithshëm të ILDKP-së, Z. Adriatik Llalla, dhënë për gazetën “Koha Jonë” Z.Llalla. kryeministri Sali Berisha përmend në programin e qeverisë, ndryshime në ligjin për ILDKP-në. Çfarë do të thotë për aktivitetin tuaj...

19 Shtator 2009

NJOFTIM PËR SHTYP Intervistë e Inspektorit të Përgjithshëm të ILDKP-së, Z. Adriatik Llalla, për radion “Europa e Lirë” Z. Llalla, misioni i Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive është hetimi i pasurive të zyrtarëve të lartë. Në opinionin...

11 Shtator 2009

NJOFTIM PËR SHTYP INTERVISTË E INSPEKTORIT TË PËRGJITHSHËM TË ILDKP-së, Z. Adriatik LLALLA, PËR GAZETËN “SHQIP” Llalla: Si po hetojmë pasuritë e zyrtarëve Z. Llalla, Inspektorati i Lartë modifikoi në fillim të vitit 2009 procedurën e deklarimit të interesave private...