13 Tetor 2008

NJOFTIM PËR SHTYP Z. Adriatik Llalla merr zyrtarisht detyrën e Inspektorit të Përgjithshëm të Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive. Z. Adriatik Llalla mori sot në dorëzim detyrën e Inspektorit të Përgjithshëm të Inspektoratit të Lartë të...