+355 42 228 516 info@hidaa.gov.al

25 Qershor 2019

NJOFTIM PËR SHTYP Rezoluta e Kuvendit “Për vlerësimin e punës së Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave për vitin...