+355 42 228 516 info@hidaa.gov.al

24 Janar 2017

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKPKI siguron mbarëvajtjen e procesit të dorëzimit/depozitimit të deklaratave të pasurisë për subjektet e rivlerësimit. Për t’ju ardhur në ndihmë të gjithë subjekteve të rivlerësimit si dhe për të siguruar një shërbim sa më cilësor dhe të shpejtë,...

23 Janar 2017

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKPKI, fillon kontrollin e plotë dhe hetimin administrativ për deklaratat e interesave private të Kryetarit të Autoritetit të Medias Audiovizive, Z. Gentian Sala. Nisur nga njoftimet në media në lidhje me pasurinë e zotëruar nga Kryetari i...

16 Janar 2017

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKPKI, fillon kontrollin e plotë dhe hetimin administrativ për deklaratat e interesave private të deputetit të Kuvendit të Shqipërisë Z. Alfred Peza. Nisur nga njoftimet e mediave në lidhje me blerjen e aksioneve në bankën Credins nga bashkëshortja...