+355 42 228 516 info@hidaa.gov.al

17 Korrik 2012

NJOFTIM PËR SHTYP FJALIM PER TAKIMIN “STANDARTET E ETIKES DHE KODEVE PARLAMENTARE” I nderuar z. Gumi, Të nderuar kolegë dhe pjesëmarrës, Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive ndihet i vlerësuar që është pjesë e këtij takimi të rëndësishëm dhe...

21 Qershor 2012

NJOFTIM PËR SHTYP Kuvendi i Shqipërisë vlerëson pozitivisht aktivitetin e ILDKP për vitin 2011 Kuvendi i Shqipërisë vlerësoi të enjten pozitivisht aktivitetin institucional të Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) për vitin 2011. Në...

17 Qershor 2012

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP, masa administrative për vonesa në deklarim të pasurisë  Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) ka vendosur masën administrative “gjobë” për 37 zyrtarë të niveleve të ndryshme, të cilët nuk kanë respektuar afatin...

6 Qershor 2012

NJOFTIM PËR SHTYP INTERVISTA TE VOA/ Z. ADRIATIK LLALLA: DREJTËSIA NUK NDËSHKON ZYRTARËT E KORRUPTUAR  Zëri i Amerikës: Një nga çështjet e ngritura në raportin e organizatës Freedom House për Shqipërinë ishte çështja e korrupsionit. Cili është komenti juaj…? Adriatik...

4 Qershor 2012

NJOFTIM PËR SHTYP Inspektori i Përgjithshëm i ILDKP, z. Adriatik Llalla, merr pjesë në forumin ndërkombëtar kundër korrupsionit, iniciativë e Bankës Botërore Inspektori i Përgjithshëm i Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP), z....

29 Maj 2012

RAPORT I INSPEKTORATIT TE LARTE TE DEKLARIMIT DHE KONTROLLIT TE PASURIVE  VITI 2011 Gjatë vitit 2011, Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) ka dhënë një kontribut të rëndësishëm në ndërgjegjësimin, parandalimin dhe ndëshkimin e...