+355 42 228 516 info@hidaa.gov.al

7 Dhjetor 2011

ILDKP-OSBE, takim me studentët e Drejtësisë për antikorrupsionin. Shkarko këtu Fjalim i Inspektorit te Pergjithshem te ILDKP, Z.Adriatik Llalla, ne takimin “Studentet, aktive ne luften kunder korrupsionit” ne Fakultetin e Drejtesise. Shkarko...

22 Nëntor 2011

NJOFTIM PËR SHTYP FJALA E INSPEKTORIT TË PËRGJITHSHËM TË ILDKP, Z. ADRIATIK LLALLA, NË TAKIMIN E PARË TË BORDIT TË PALËVE TË INTERESIT TË PROJEKTIT PAMECA III 22.11.2011   I nderuar z. Ambasador Sequi Të nderuar organizatorë të PAMECA-s I nderuar zoti Nishani e...

9 Shtator 2011

NJOFTIM PËR SHTYP Raporti Vjetor, OSBE vlerëson progresin e ILDKP Organizata për Sigurinë dhe Bashkëpunimin Evropian (OSBE) vlerëson “progresin e arritur nga Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive në rritjen e shkallës së ndjekjes së zyrtarëve të...

26 Tetor 2011

Njoftim per median “ILDKP-OSBE, takim me anëtarët e Këshillit Bashkiak të Tiranës”. Shkarko ketu. Fjalim i Inspektorit te Pergjithshem te ILDKP, z. Adriatik LLALLA, ne takimin me Keshillin Bashkiak te Tiranes. Shkarko...

21 Tetor 2011

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP nis hetimin administrativ për subjektin Genc Pollo  Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) ka nisur procedurën e hetimit administrativ për subjektin Genc Pollo, me funksion Ministër i Inovacionit dhe Teknologjisë...

21 Shtator 2011

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP gjobit 48 të zgjedhur vendorë për vonesa në deklarimin e pasurisë Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) vendos masë administrative “gjobë” për “vonesë në deklarim” ndaj 48 drejtuesve të pushtetit vendor, nga të...