+355 42 228 516 info@hidaa.gov.al

21 Dhjetor 2009

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP kallëzon penalisht Kryetarin e Komunës Udenisht Fshehu pasurinë truall/ndërtimi 2193 m2, me vlerë ndërtimi mbi 45 milionë lekë të reja Kryetari i Komunës Udenisht, Pogradec, Nexhmi Dokollari, kallëzohet penalisht nga Inspektorati i Lartë i...

9 Dhjetor 2009

NJOFTIM PËR SHTYP Fjalimi i Inspektorit të Përgjithshëm, z. Adriatik Llalla, në takimin me Shoqërinë Civile, i realizuar me mbështetjen e OSBE, dt. 9.12.2009 I nderuar z. Ambasador i OSBE, Të nderuar pjesëmarrës, Në ditën simbol të luftës kundër korrupsionit, është...

9 Dhjetor 2009

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP-OSBE, takim me shoqërinë civile për luftën kundër korrupsionit Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) nxit forcimin e bashkëpunimit të institucioneve publike me shoqërinë civile, me qëllim arritjen e suksesit në...

22 Nëntor 2009

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP gjobit 11 subjekte për “vonesë në deklarim” Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP) vendos masën administrative të dënimit me “gjobë” për 11 subjekte, të cilët nuk kanë përmbushur detyrim për deklarim të interesave...

6 Nëntor 2009

NJOFTIM PËR SHTYP ILDKP: Znj. Argita Malltezi (Berisha) nuk kryen funksion në administratën publike Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive, referuar artikullit të sotëm të “Gazeta Shqiptare”: “Berisha punëson vajzën avokate të Qeverisë”, sqaron...

4 Tetor 2009

NJOFTIM PËR SHTYP Prokuroria pushon procedimin penal ndaj Ambasadorit, ILDKP ankimon vendimin. Subjekti dyshohet për burim të paligjshëm të 300 mijë eurove dhe për mosdeklarim të një apartamenti Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive (ILDKP)...